Ви не зможете побачити, хто переглядав ваші звичайні фото або відео пости в Instagram, але досить легко зрозуміти, як переглядати ваші фото або відео історії.
Як дізнатися, хто переглядав ваші історії в Instagram
- Якщо ви ще цього не зробили, опублікуйте статтю в Instagram, натиснувши на спливаюче вікно з фотографією в профілі (позначене як «Ваша історія») у верхній частині каналу.
- Терпляче чекайте, поки ваші послідовники виявлять і переглянуть вашу історію. Якщо у вас є лише кілька передплатників (на відміну від сотень або тисяч), вам може знадобитися почекати більше, ніж кілька хвилин.
- Натисніть на зображення профілю у верхній частині каналу, щоб переглянути свою історію.
- Подивіться на лівий нижній кут вашої історії. Якщо хтось з ваших передплатників вже переглянув його, ви побачите одне або кілька бульбашок з картинками профілю з написом Seen by #.
Якщо ви ще цього не бачите, натисніть X у верхньому правому куті, щоб закрити історію, і почекайте трохи, поки ваші передплатники не переглянуть її. Після очікування повторіть кроки три і чотири.
- Торкніться бульбашок зображення профілю з міткою Seen by #, щоб відкрити вкладку перегляду. Ви побачите список всіх людей, які переглянули вашу історію, а також загальну кількість переглядів у лівому верхньому куті. Натисніть X у верхньому правому куті, коли ви закінчите.
Ви можете натиснути на зображення профілю будь-якого користувача або ім'я, щоб перейти безпосередньо до його профілю. Ви також можете натиснути на три точки поруч з їх назвою, щоб приховати історію від них, щоб вони не могли переглянути її знову, або ж значок пошти поруч з їх назвою, щоб відправити їм пряме повідомлення.
- Налаштуйте параметри перегляду та публікації своєї історії, натиснувши на піктограму шістки в лівому верхньому куті історії. Звідси ви можете налаштувати такі параметри:
- Сховати історію від - виберіть людей зі списку передплатників, щоб приховати від них цю історію.
- Близькі друзі - створіть список близьких друзів, якщо ви хочете поділитися цією історією тільки з конкретними людьми.
- Дозволити відповіді на повідомлення. Дозвольте своїм передплатникам або тільки тим передплатникам, за якими ви підписані, відповідати на вашу історію. Або взагалі відключити відповіді.
- Дозволити загальний доступ - дозволіть своїм передплатникам обмінюватися фотографіями і відео з вашої історії в якості повідомлень.
Ви можете налаштувати параметри історії в будь-який час, навіть якщо у вас немає живих історій, в налаштуваннях облікового запису. Перейдіть у свій профіль, клацніть значок меню у верхньому правому куті, клацніть «Параметри», прокрутіть вниз до «Конфіденційність і безпека» та виберіть «Керування історіями».
- Перевірте свої сповіщення, натиснувши значок серця в нижньому меню після закінчення 24-годинного терміну дії історії. Після закінчення терміну ви повинні отримати автоматичне повідомлення про те, скільки людей переглянуло вашу історію. Ви можете натиснути на це повідомлення, щоб відкрити вкладку перегляду історії, щоб точно дізнатися, хто її переглядав.
Ви можете збільшити шанси на перегляд вашої історії більшою кількістю ваших передплатників, зберігаючи її довше, ніж встановлений за замовчуванням 24-годинний період. Для цього все, що вам потрібно зробити, це встановити свою історію в якості основного моменту. Натисніть, щоб переглянути історію, а потім натисніть кнопку «Виділити» у правому нижньому куті. Хоча він зникне з каналів ваших передплатників через 24 години, він залишиться у вашому профілі, поки ви його не видалите.
- Якщо ви не хочете, щоб люди, які не підписані на вас, переглядали ваші історії, розгляньте можливість налаштування свого особистого профілю в Instagram. Поки ваш профіль загальнодоступний, абсолютно будь-яка людина може натиснути на зображення вашого профілю, щоб переглянути ваші історії.
Майте на увазі, що кожен раз, коли ви переглядаєте чужу історію, вони зможуть побачити, що ви її переглянули. Немає можливості переглядати історії інших людей анонімно, тому, якщо ви не хочете, щоб хтось знав, що ви переглядаєте їх історії, у вас є тільки один варіант - переглянути їх через чужий акаунт або не переглядати взагалі.
